Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Skandal nakon splitskog derbija: ‘Da je moj igrač to napravio, nikada više ne bi igrao’

Autor: Bruno Herljević

Nakon utakmice oštre kritike na račun Ercega uputio je trener Splita, Bruno Akrapović uz napomenu da se to već dogodilo.

Hajduk je u gradskom derbiju nadigrao Split s 5:2 i bio je to zaista sjajan derbi pred mnogobrojnom navijačkom publikom, ali utakmica jednostavno nije mogla proći bez incidenta. U prvi plan je iskočio bivši Splitov nogometaš, a danas hajdukovac, Ante Erceg. Na početku drugog dijela postigao je pogodak za 3:1 i onda ga proslavio na ružan način. Prošao je kraj klupa Splita i uvrijedio liječnika crvene splitske momčadi.

Nakon utakmice oštre kritike na račun Ercega uputio je trener Splita, Bruno Akrapović uz napomenu da se to već dogodilo. “Ne komentiram često protivničke igrače, ali sada moram. Svi nešto glumimo, oblačimo majce s natpisom ‘respect’, a ja vam kažem – da je moj igrač to napravio, više ne bi igrao! Ne ulazim u ono što je bilo ranije između njega i kluba. U prvoj utakmici pljunuo je prema našoj tribini”, ljutito je komentirao Akrapović.

Erceg se sa Splitom ružno razišao u siječnju prošle godine nakon svađe oko nepravilnog liječnja i krivih dijagnoza koje su mu govorile kako se više neće moći baviti profesionalnim nogometom.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.