wikipedia

SKANDAL: Čak 26 nigerijskih nogometnih reprezentativaca izbačeno jer su lagali za godine!

Autor: Bruno Herljević

Nigerijski su nogometaši već nadaleko poznati po laganu o životnoj dobi, ali ovo je zaista previše.

Nažalost, ovo nije izolirani slučaj jer su Nigerijci, odnosno, njihovi nogometaši, nadaleko poznati po laganju o životnoj starosti, ali su ovoga puta zaista otišli malo predaleko. Naime, čak 26 igrača nigerijske reprezentacije do 17 godina, što znači gotovo cijela momčad, kažnjena je zbog laganja o svojoj pravoj dobi.

“Ovo je katastrofa. Sada smo u velikim problemima. Jedino što mogu reći je da će svi treneri koji su uključeni u ovu aferu biti suspendirani”, prenosi se u priopćenju nigerijskog saveza.

Zanimljiv je podatak kako je Hrvatska na prošlom Svjetskom prvenstvu do 17 godina, s onom sada već slavnom zlatnom generacijom Dinama (Brekalo, Lovren, Moro, Šemper…), slavila protiv Nigerije u skupini, a pogodite tko je na kraju osvojio Svjetsko prvenstvo… Da, baš Nigerija.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.