FOTO: YouTube

SJEO NA KLUPU I NAPRAVIO ‘DAR MAR’: Šokirao igrače prečudnim zahtjevom

Autor: Željka Orešković

Njegov klub ne zna za poraz od kad je stigao, ali zahtjevi su mu stvarno čudni

Wolfsburg se u poptunosti transformirao od kada je trenersku palicu preuzeo Martin Schmidt. Oni jednostavno ne znaju za poraz, u četiri utakmice su četiri puta remizirali, od toga dva s Bayernom i Bayerom.

Za skok u formi nogometaši bi možda trebali zahvaliti novom treneru i njegovoj čudnoj metodi. Naime, on ih tjera da peru zube poslje svake utakmice.

“Kad su igrači potpuno iscrpljeni nakon utakmice, u tijelu se stvara kiselina. Ta kiselina kasnije ulazi u krvotok te može utjecati na njihov oporavak”, objasnio je Schmidt

Ne zna se je li im baš to pomoglo protiv Bayerna, ali čine da se Wolfsburg polako vraća na pravi put. Prošla sezona za njih je bila očajna, u ovu su ponovo loše krenuli i trenutno su na 14. mjestu ljestvice s osam bodova.

Ipak, da ne bi bilo da trener ima samo ovakve čudne zahtjeve, on je uveo i čeličnu disciplinu te mu je za to uzor Felix Magatha.

“Ako želite igrati vrhunski nogomet, morate biti tjelesno savršeno spremni”, kazao je Švicarac.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.