Photo: Nino Strmotic/PIXSELL
Photo: Nino Strmotic/PIXSELL

SENIJAD IBRIČIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Otkrio zašto su Hajduku šanse za prolaz protiv Oleksandrije minimalne

Autor:

Ibričić je nedavno igrao utakmicu protiv Oleksandrije i tvrdi kako Hajduk nema prevelike šanse.

Početkom ljeta proširila se priča o povratku Senijada Ibričića na Poljud, ali na koncu je zahvalni veznjak prešao u slovenski Koper. Baš je sa svojim novim klubom prije par tjedana odigrao pripremni susret protiv ukrajinske Oleksandrije, odnosno, Hajdukova protivnika u kvalifikacijama za Europsku ligu. Otkrio je kako je riječ o iznimno opasnoj momčadi koji nikako ne treba podcijeniti.

“Nikako nisu loša ili bezazlena ekipa. Odigrali smo pripremnu utakmicu protiv njih i mogu reći, da su jako kompaktni. Imaju brojne niske i brze igrače, koji su jako agresivni. Realno su puno bolja ekipa od Iasija”, komentirao je Ibričić Hajdukova protivnika za portal Nogometplus.

Njegov je Koper s ukrajinskom momčadi odigrao 2:2, ali Ibričić je siguran kako to nije bilo najbolje izdanje Oleksandrije. “Pripremne utakmice su nešto sasvim drugo od europskih, tako da podatak, da smo im zabili dva pogotka, ne vrijedi baš puno. Protiv Hajduka će Ukrajinci sigurno odigrati još angažiranije nego protiv nas. To je ona prava ruska škola s puno trke i discipline u igri. Trče, bore se, igraju defenzivno i na kontre. Vjerojatno će tako igrati i protiv Hajduka”, kaže Ibro.

Ibričić je pratio Hajdukovo izdanje protiv Iasija i tvrdi kako će s takvom igrom šanse za prolaz biti nikakve. “Nadam se, kao i svi navijači Hajduka, da će “bili” preskočiti tu prepreku, ali će im biti puno teže nego protiv Rumunja. Ako budu igrali kao protiv Iasija, šanse za prolaz će im biti minimalne”, komentira.

Autor:

ZADNJE VIJESTI