Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Schildenfeld ne dijeli mišljenje s Cicom: ‘Nismo mogli parirati Lyonu, ne znam što trebamo napraviti’

Autor: Bruno Herljević

Dok Kranjčar smatra kako je Dinamo dobro parirao Lyonu u jednom dijelu utakmice, najiskusniji Dinamov igrač, Gordon Schildenfeld ne dijeli isto mišljenje s trenerom.

Dinamo je pretrpio težak poraz na gostovanju u Lyonu, u prvom kolu skupne faze Lige prvaka. Dok Kranjčar smatra kako je Dinamo dobro parirao Lyonu u jednom dijelu utakmice, najiskusniji Dinamov igrač, Gordon Schildenfeld ne dijeli isto mišljenje s trenerom.

“Očekivali smo da će biti teško, znamo da je Lyon kvalitetna momčad, a svi znamo kako je Dinamo prolazio prošle utakmice s njima. Bili su brzi i nismo im mogli parirati. Lako je sada pričati što smo mogli, ali nije lako kad te napadaju okomito i imaju višak, a ako ostaneš visoko, gurnu okomitu loptu, kazne svaku pogrešku, to su takvi kvalitetni igrači. Osjećam se sasvim iscrpljeno, ne znam za suigrače, ali vjerojatno i oni”; kaže Schifo, pa nastavlja, “Što se tiče Šempera, pohvale mu, to su mladi momci, nekima je to bila prva ozbiljnija utakmica, treba im čestitati i bodriti ih, glavu gore. Ipak je HNL za nas lakša opcija, tamo dominiramo, u Ligi prvaka ne, ne znam što trebamo napraviti i mala nezatvaranja se kažnjavaju. Treba naučiti neke lekcije od danas pa to primijeniti protiv Juventusa”, smatra iskusni Schifo.

Uz Schifu, svoje mišljenje kazao je i jedan od najmlađih, stoper Filip Benković. “Imali smo dosta posla, Lyon je dobro ušao, znali smo da su odlični. Trebamo dići glave i biti bolji u idućim utakmicama. Pritisnuli su nas, nismo se tome nadali, kasno smo reagirali, tek u drugom dijelu imali dvije grede i par šansi. Odlično je ovo iskustvo za mladog igrača jer svaka iduća utakmica bit će lakša. Početna trema je nestala, za takve se utakmice živi, treba uživati u njima”, objašnjava Benković.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.