Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Sampaoli nakon pobjede nad Dinamom: ‘Nemam nikakve dvojbe tko je bio bolji’

Autor: Bruno Herljević

"Dobro je da smo u pravi trenutak zabili gol, ali ne vidim zapravo nikakve dvojbe tko je bio bolji", kazao je između ostalog Sampaoli.

Sevilla je slavila protiv Dinama u trećem kolu Lige prvaka na Maksimiru s 1:0, a njihov trener Jorge Sampaoli komentirao je utakmicu.

“Mučimo se u zabijanju. U ovakvim utakmicama možete skupo platiti takve propuste. Protiv jačih momčadi se ne smijemo opuštati. Moramo raditi na tome. Dobro je da smo u pravi trenutak zabili gol, ali ne vidim zapravo nikakve dvojbe tko je bio bolji. Očekujem da pojačamo efikasnost jer teško će biti na ovaj način igrati s jačim protivnicima. Vietto nije imao previše prilika jer je bio dobro zatovren, ali vjerujem u njega i siguran sam da će u idućim utakmicama pokazati puno više. Nasri je igrač na visokoj razini i igrač koji povezuje momčad”, rekao je Sampaoli.

Nadovezao se potom Vitolo, “Bilo nam je jako važno pobijediti ovdje. Jako smo zadovoljni što smo uspjeli kontrolirati i dominirati kroz cijelu utakmicu”, istaknuo je nogometaš Seville.

Svoj komentar dao je i N’Zonzi. “Jako smo sretno zbog pobjede u gostima. Nije bilo lako, ali to je dobra pobjeda za našu momčad. Morali bi zabijati više golova jer da su nam nekako uspjeli zabiti na kraju, ne bi bilo dobro. Sada želimo pobjedu i kod kuće”, rekao vezni igrač andaluške momčadi, N’Zonzi.

Vratar Rico nije imao pretjerano velikog posla. “Bila je ovo vrlo važna pobjeda kojom smo napravili veliki korak naprijed. Bilo bi puno lakše da smo zabili i drugi gol, ali zapravo smo kontrolirali utakmicu”, rekao je Sergio Rico, vratar španjolske momčadi.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.