Saga napokon završila: Poznati detalji ugovora između Pogbe i Manchester Uniteda

Autor: Bruno Herljević

Pogba bi prema svemu sudeći trebao konačno potpisati za Manchester United.

Prije nekoliko godina Sir Alex Ferguson odrekao se tada samo mladog i perspektivnog Paula Pogbe, a njegov agent Mino Raiola ekspresno je dogovorio se s Juventusom i ostalo je sve povijest. Mladi Pogba postao je jedan od najboljih na svijetu, a danas je opet pred vratima bivšeg kluba.

Prema pisanju stranih medija, Man Utd i Juventus sve su dogovorili, a odšteta bi trebala biti 110 milijuna eura. Već se nekoliko dana nagađa o prelasku, ali sada je konačno dogovor postignut. Navodno bi čak 100 milijuna eura trebalo ići Juventusu, a deset milijuna eura agentu Raioli. Pogba bi trebao potpisati ugovor do 2021. godine, a po sezoni bi trebao zarađivati 20 milijuna eura, od toga bi 14 dobivao kao plaću, a ostatak od sponzora i inih bonusa.

Pogba bi navodno danas trebao obaviti liječnički pregled dok je potpis ugovora zakazan za ponedjeljak.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.