Sad mu je dobar? Brozović ekspresno vraćen u momčad i spašava Franka de Boera!

Autor:

Iz kadra su ispali Kondogbija i Joao Mario, a to znači kako će Brozović silom prilika morati biti vraćen u momčad.

Prošlo je oko mjesec dana otkako je Marcelo Brozović udaljen iz momčadi Intera, a u četvrtak bi se mogao vratiti u trećem kolu Europske lige protiv Southamptona. Tko zna bi li se zapravo i vratio da Frank de Boer nije u gadnim problemima.

Naime, nizozemski strateg već dulje vremena ‘krizira’ s rezultatima i još uvijek nije uspio uspostaviti željeni autoritet u klubu, a kao šlag na tortu dobar dio veznih igrača i to onih udarnih, nije mu na raspolaganju. Iz kadra su ispali Kondogbija i Joao Mario, a to znači kako će Brozović silom prilika morati biti vraćen u momčad, barem tako tvrde talijanski mediji.

To pak znači kako će de Boer još jednom morati pogaziti svoj autoritet jer prema do sada viđenom još uvijek nije imao namjeru koristiti Brozovića već ga polako uvoditi u momčad, ali sada će silom prilika morati. Ovo je sjajna prilika za Brozovića da vrati izgubljeno povjerenje i pomiri se s trenerom, a najvažnije je da se vrati u formu i počne igrati jer je jedan od važnijih igrača u Čačićevoj reprezentaciji.

De Boer više nema izbora, ne popravi li uskoro situaciju u klubu i rezultate slijedi mu otkaz, a kako je Brozović versatilan igrač i što je važnije kvalitetan igrač bilo bi suludo ne koristiti ga, možda baš on donese nešto novo u ispraznu momčad Nerazzurra.

Autor:

ZADNJE VIJESTI