Miranda Cikotic/PIXSELL

Ružna uvertira u jadranski derbi: Torcidaši priredili sačekušu i prebili pripadnike Armade (FOTO/VIDEO)

Autor: B.H.

U tučnjavi je sudjelovalo 50-ak osoba, 34 su privedene, a jedna je završila na liječničkoj obradi.

Ružna uvertira u jadranski derbi odvila se u Splitu. Skupina torcidaša je u nedjelju 21. kolovoza ujutro u trajektnoj luci napala pripadnike riječke Armade, a o napadu svjedoči nered na terasi kafića koji je ostao nakon sukoba. Još uvijek se obavlja očevid, a iz policije su samo kazali da je u tučnjavi sudjelovalo 50-ak osoba te da su privedene 34 osobe, jedna je završila na liječničkoj obradi, te da se sve dogodilo jutros oko 8.15 sati, prenosi Dalmatinskiportal.

Kako se neslužbeno doznaje, navijači Rijeke stigli su jutros u Split, da bi se potom okupili u kafiću na Domagovoj obali. Torcidaši su ih, prema riječima očevidaca, napali iznenada, te dobro isprebijali do trenutka kada je došla policija.

Kolodvor je u to vrijeme bio pun iznenađenih i šokiranih ljudi koji su se tu slučajno zatekli, ima i štete na ugostiteljskom objektu, a sve je potrajalo do 8.35 sati, kada je na lice mjesta izašla policija.

Izvor: Dalmatinskiportal.hr
Izvor: Dalmatinskiportal.hr

Utakmica Hajduka i Rijeke igra se u 21 sati na Poljudu, a Armada od ranog jutra šeće splitskom rivom i skandira navijačke pjesme Rijeke. Nastave li tako moglo bi biti još problematičnih situacija, do utakmice je ostalo još dosta.

Autor:B.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.