RISKANTAN POTEZ ILI DOBRO POJAČANJE? Slaven Bilić u lovu na napadača igrača kojeg mrze milijuni ljudi!

Autor:

Riječ je o 23-godišnjem napadaču Nerazzurra koji je već godinama na lošem glasu zbog preotimanja djevojke bivšem najboljem prijatelju Maxiju Lopezu, a nedavno je objavio svoju autobiografiju u kojoj je opisao incident s navijačima iz 2015. godine.

Hrvatski strateg na klupi West Hama, Slaven Bilić, konačno se vratio pobjedama, iako su one minimalne i neuvjerljive, još uvijek vrijede tri boda, a samim time i spašavaju njegov stolac. Jasno je kako Biliću trebaju pojačanja za nastavak sezone jer se i protiv slabijih klubova jedva provlači, a otočki mediji raspisali su se kako bivši izbornik hrvatske reprezentacije u redovima Čekičara želi omraženog napadača Intera, Maura Icardija.

Riječ je o 23-godišnjem napadaču Nerazzurra koji je već godinama na lošem glasu zbog preotimanja djevojke bivšem najboljem prijatelju Maxiju Lopezu, a nedavno je objavio svoju autobiografiju u kojoj je opisao incident s navijačima iz 2015. godine. Opisao ga je subjektivno rekavši da je postao idolom svlačionice nakon sukoba s Ultrasima, ali dodao je i stavku u kojoj kaže kako bi mogao dovesti sto kriminalaca iz Argentine koji bi se sukobili s tim istim navijačima Intera.

Jasno je, reakcija na to bila je burna, a ni sve isprike koje je Icardi nudio nakon toga nisu previše pomogle. Navijači su uzrvatili žestokim prijetnjama, vješali su transparente pred njegovom kućom, a došlo je do toga da mu je zbog onog otimanja djevojke prijetila i sicilijanska mafija. Icardi je dobio time jasnu poruku i vjerojatno je vrijeme da pronađe novi klub.

Čini se kako bi taj novi klub mogao biti West Ham, a cijena za igrača kojeg mrzi pola Milana, odnosno, vjerojatno svaki navijač Intera u svijetu i na koncu mnogi Aregntinici zbog onog što je učinio Lopezu, kreće se oko 28 milijuna eura.

Na stranu sve što se piše i govori o Icardiju, on je kvalitetan napadač i svakako bi bio dobro pojačanje Biliću, a bio bi zanimljiv i otočkim medijima koji imaju poseban fetiš na problematične igrače.

Autor: