Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

RIJEKA TRAŽI PONIŠTENJE KAZNE ZA ANDRIJAŠEVIĆA: ‘Na snimci si vidi da mu ništa nije dobacivao’

Autor: Bruno Herljević

Andrijašević je isključen u Koprivnici na utakmici protiv Slaven Belupa u prošlom kolu, zbog toga što je, kako je navedeno u zapisniku, suca nazvao 'smradom'.

Rijeka ne odustaje od poništenja kazne Franku Andrijaševiću. Nakon prethodno uložene žalbe na odluku disciplinskog suca Prve HNL, Saše Pavličića kojom se Andrijaševića kažnjava zabranom nastupa na tri utakmice prvenstva ili Kupa, Rijeka nastavlja s tvrdnjama da Franko nije uvrijedio suca Andreja Burila.

“Franko Andrijašević nije napravio ono što mu se stavlja na teret. Na televizijskoj snimci se vidi da se Andrijašević ne približava sucu tako da mu ništa nije ni dobacivao i zbog toga tražimo poništenje kazne”, rekao je Robert Frank, glasnogovornik Rijeke.

Podsjetimo, Andrijašević je isključen u Koprivnici na utakmici protiv Slaven Belupa u prošlom kolu, zbog toga što je, kako je navedeno u zapisniku, suca nazvao ‘smradom’.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.