Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Rijeka se ne šali, ispratila Osijek s tri gola u mreži

Autor: Andrija Kačić-Karlin

Pred prepunim stadionom na Rujevici momčad trenera Matijaža Keka istakla je tako još jednom kandidtauru za naslov prvaka ove sezone.

U derbi utakmici 8. kola Prve hrvatske nogometne lige Rijeka je u sjajnoj partiji nadvisila Osijek s 3-0 (2-0). Pred prepunim stadionom na Rujevici momčad trenera Matijaža Keka istakla je tako još jednom kandidatauru za naslov prvaka ove sezone. Osijek je cijelu utakmicu djelovao podređeno i pobjeda Rijeke je mogla biti i kud i kamo uvjerljivija.

Rijeka je sada nakon 10 kola prva s 32 boda, drugi je Dinamo s 26, treći s 24 i Hajduk četvrti s 21 bodom…

Rijeka je nakon uraganskih juriša povela u 37. minuti, na djelu je bila splitska veza, Bradarić je asistirao Andrijaševiću za 1-0. Za smao četiri minute bilo je 2-0, Vešović je tukao, lopta se odbijala od zida Osijekovih igrača, naletioje Gavranović i zakucao loptu u mrežu.

Drugi dio je bio praktički formalnost, Osijek nij eimao snage opasnije zaprijetiti Rijeci koja se postavila opreznije i sve dvojbe otklonila i svojim trećim golom. U 60. minuti strijelac je bio Gorgon.

Autor:Andrija Kačić-Karlin
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.