Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Rijeka samo do boda u Vinkovcima, Lokomotivi pun plijen u Koprivnici

Autor: Andrija Kačić-Karlin

Nakon osam odigranih kola Rijeka ima 20 bodova, Dinamo i Osijek 19, Hajduk 14...

U nedjeljnom programu Prve HNL Lokomotiva je u gostima pobijedila Slaven Belupo 3-2 (0-2), dočim su Cibalia i Rijeka remizirali bez pogodaka.

Nogometaši Slaven Belupa zacijelo su bili uvjereni u svoj trijumf nakon što su poslije prvih 45 minuta vodili s 2-0 pogocima Ivanovskog (28, 35). Opuštanje koprivničkog domaćina , ali i zalaganje nogometaša Lokomotive urodilo je čudesnim preokretom – za samo sedam minuta Lokomotiva je bila u vodstvu. Najprije je za 1-2 pogodio Majer u 48. minuti, dvije minute kasnije izjednačio je Antunović, a Karačić u 55. minuti doveo Lokomotivu u vodstvo.

Šokirani domaćini više se nisu mogli vratiti u utakmicu,a Lokomotiva se do kraja psotavila tako da se i nju nešto pita, ljubomorno je čuvala zasluženo izboren preokret.

U drugoj utakmici nedjeljnog programa 8. kola Cibalia i Rijeka igrali su bezu pogodaka.Očekivalo se više od nogmetaša trenera Matijaža Keka koji bi s ovom pobjedom ozbiljno zaprijetili Dinamu na vrhu ljestvice. Cibalia se pokazala tvrđim orahom nego što su Riječani očekivali.

Nakon osam odigranih kola Rijeka ima 20 bodova, Dinamo i Osijek 19, Hajduk 14…

Autor:Andrija Kačić-Karlin
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.