Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Rijeka je četvrta najuspješnija momčad u Europi!

Autor: Bruno Herljević

Premda je sezona tek počela i teško je prognozirati gdje će točno Rijeka završiti, može se reći kako je Kekova momčad ovosezonski favorit, naravno, ako je suditi prema njihovoj igri koja je za klasu bolja od izvravnih konkurenata Dinama i Hajduka.

Vjerovali ili ne, Rijeka je četvrti najuspješniji klub u Europi. Niti najveći europski klubovi ne mogu se pohvaliti činjenicom da imaju deset pobjeda i dva remija u prvih 12 odigranih kola. Rijeka može i to je još jedan dokaz koliko ova momčad uistinu vrijedi.

Ispred sjajne Rijeke zaredali su se švicarski Basel s deset pobjeda i jednim remijem u 11 kola, potom je tu velški TNS koji ima maksimalan broj bodova u 11 kola i nizozemski prvoligaš Feyenoord koji je u devet kola skupio maksimalan broj bodova.

Premda je sezona tek počela i teško je prognozirati gdje će točno Rijeka završiti, može se reći kako je Kekova momčad ovosezonski favorit, naravno, ako je suditi prema njihovoj igri koja je za klasu bolja od izvravnih konkurenata Dinama i Hajduka. Ipak kraj sezone je daleko, a tko zna hoće li i Rijeka upasti u kakvu ‘crnu rupu’ poput one u kojoj je Dinamo danas.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.