Photo: Igor Kralj/PIXSELL

REBIĆU, PAZI SE! Protiv Argentine nam sudi čovjek koji ga je već isključio

Autor: HINA

Uzbekistanac Ravšan Irmatov (40) sudit će utakmicu 2. kola D skupine svjetskog nogometnog prvenstva između Hrvatske i Argentine koja se u četvrtak igra u Nižnji Novgorodu.

Irmatov je dobro poznat hrvatskim reprezentativcima, a posebno Anti Rebiću kojeg je prije četiri godine na svjetskom prvenstvu u Brazilu isključio u susretu zadnjeg kola protiv Meksika.

Rebić je ‘pocrvenio’ u 89. minuti, a “Vatreni” su tu utakmicu izgubili 1-3 i potom se vratili kući već nakon natjecanja po skupinama.

Krilni igrač hrvatske vrste i njemačkog bundesligaša Eintrachta upravo se na posljednjoj novinarskoj konferenciji uoči puta u Nižnji prisjetio tog isključenja.

“Mislim da nakon toga više nikada nisam isključen,” naglasio je Rebić.

Argentincima je sudio dva puta, obje utakmice na svjetskom prvenstvu 2010. u Južnoj Africi. Sudio im je ogled protiv Grčke u skupini koju su ‘Gauči’ dobili 2-0, te susret protiv Njemačke u četvrtfinalu u kojem je ‘elf’ slavio 4-0.

U Rusiji će nastupiti na svom trećem svjetskom prvenstvu. U Južnoj Africi je vodio ukupno pet utakmica, a prije četiri godine četiri susreta.




Četiri puta je bio najbolji azijski sudac, a vodio je i finala klupskog svjetskog prvenstva 2008. i 2011. godine.

Autor:HINA
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.