Facebook: Real Madrid (Official)

Real se iživljavao nad Legijom, Porto kreirao sjajan preokret, Leicester i dalje nepobjediv (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

U skupini G engleski prvak Leicester i dalje ima stopostotni učinak bez primljenog gola. S 1:0 su svladali Kopenhagen nakon alžirske kombinacije.

Dinamo je u skupini H Lige prvaka izgubio od Seville s 1:0, a Modrima je presudio Samir Nasri. I jedna i druga momčad odigrale su poprilično mlako, ali Dinamo ipak bio uvjerljivo lošija momčad na Maksimiru. Sevilla je odigrala s pola gasa, ali Dinamo je imao svoje prilike, no, nije ih iskoristio. U drugoj utakmici te skupine Lyon je izgubio na svojemu Gerlandu s 1:0 od Juventusa. Iako je Lyon bio uvjerljivo bolji, Juvetnusovu mrežu čuvao je čudotvorac Buffon koji je skidao čudesa. Na koncu je Cuadrado zabio za vodstvo Juventusa i donio im vrijedna tri boda.Najefikasnije je bilo u skupini F gdje je Real Madrid s 5:1 pobijedio Legiju, a Borussia Dortmund u Lisabonu Sporting s 2:1.

U skupini F Real Madrid poigrao se s Legiom i savladao ih s visokih 5:1. Mrežu gostiju načeo je Gareth Bale u 16. minuti susreta kada je probio po desnoj strani i iskosa šutirao prema golu. U 20. minuti lopta Marcela odbija se od Jodlowieca i vara vratara Legie, 2:0 je za Real. Potom već u 22. minuti Legia iz penala smanjuje na 2:1, zabio je Radović. Asensio podiže na 3:1 u 37. minuti na asistenciju C. Ronalda.

U nastavku su još zabijali Lucas (68′) na asistenciju Morate i Morata u 84. minuti na asistenciju Ronalda.

Borussia Dortmund svladala je Sporting s 2:1 u gostima. Mrežu domaćina načeo je Aubameyang u 43. minuti, a povisio je Weigl. Sporting smanjuje preko Brune Cesara u 67. minuti, ali ne stiže izjendačiti.

U skupini E nije bilo golova na utakmici Bayera i Tottenhama, dok je Monaco odigrao remi s CSKA Mosvom u Rusiji. Rusi su poveli preko Traorea, a Monaco je izjednačio preko Silve u 87. minuti.




U skupini G engleski prvak Leicester i dalje ima stopostotni učinak bez primljenog gola. S 1:0 su svladali Kopenhagen nakon alžirske kombinacije. Pobjedu su Leicesteru donijeli Alžirci nakon jedne sjajne akcije Mahreza i Slimani, potonji je zabio za vodstvo.

U drugoj utakmici Club Brugge izgubio je od Porta s 2:1 kod kuće. Poveli su pogotkom Vossena i vodili do 68. minute, a onda je izjednačio Layun, da bi u sudačkoj nadoknadi Andre Silva dobio preokret i pobjedu Porta iz penala.




Skupina E

CSKA Moskva – Monaco 1:1 (Traore 34′ / Silva 87′)
Bayer Leverkusen – Tottenham 0:0

Skupina F

Real Madrid – Legia Varšava 5:1 (Bale 16′, Jodlowiec-ag 20′, Asensio 37′, Lucas 68′, Morata 85′ / Radović 22′-pen)
Sporting Lisabon – Borussia Dortmund 1:2 (Cesar 67′ / Aubameyang 9′, Weigl 43′)

Skupina G

Leicester – Kopenhagen 1:0 (Mahrez 41′)
Club Brugge – Porto 1:2 (Vossen 12′ / Layun 68′, Silva 90’+1)

Skupina H

Lyon – Juventus 0:1 (Cuadrado 76′)

Dinamo – Sevilla 0:1 (Nasri 37′)

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.