HINA/EPA/RODRIGO JIMENENZ

REAL ĆE TEK SADA BITI NEZAUSTAVLJIV! Modriću i Ronaldu pridružuje se ponajbolji igrač današnjice!

Autor: Bruno Herljević

Premda su im ove sezone prognozirali debakl i u domaćem prvenstvu i u Ligi prvaka, zbog loših partija u prvom dijelu sezone i gubljenja svih šansi za obranu naslova prvaka još u siječnju, Real Madrid se sasvim ležerno probio do polufinala Lige prvaka.

Na putu do finala stoji im stari rival Bayern, a prvu utakmicu igraju u srijedu u Munchenu. Za novu titulu vjerojatno će se boriti s Liverpoolom koji je već sada napravio ogroman korak prema završnici svladavši Romu s 5:2 u prvoj utakmici.

Liverpool je pregazio Romu na svojem travnjaku, a junak utakmice bio je Egipćanin Mo Salah koji je zabio dva gola i upisao dvije asistencije. Salah je ove sezone već dogurao do 43 gola u 47 utakmica, a još je k tome namjestio 15. Pogađate, baš je Salah nova meta Real Madrida. Kako pišu španjolski mediji, predsjednik Real Florentino Perez spreman je dati oveću svotu novca kako bi Liverpoolu oteo, prema mnogima, ponajboljeg nogometaša današnjice.

Real je za Salaha spreman dati čak 140 milijuna eura i Danija Ceballosa, za kojeg je Liverpool već pokazivao interes. Salah s Liverpoolom ima ugovor do 2022. godine i najjača je karika Kloppova sustava, a Englezi ga vjerojatno neće dati ispod 200 milijuna eura. U obzir valja uzeti i činjenicu da je Perez pod velikim pritiskom jer već nekoliko sezona nije potpisao niti jedno veliko ime, odnosno, dovodio je mlade igrače koje tek treba razvijati. Ipak, navijačima, a vjerojatno i Perezu projekt s ‘pavonesima’ nije u potpunosti uspio i morat će se okrenuti ‘zidanesima’.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.