Facebook

Rakitić zabio za pobjedu Barcelone, pa zamalo postao tragičar utakmice! (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

Rakitić je igrao od prve minute, a već u 21. minuti pokazao je da mu je tamo i mjesto zabivši krasan gol glavom.

Barcelona je minimalnim rezultatom 1:0, svladala u gostima Athletic Bilbao, a junak utakmice bio je Ivan Rakitić koji je zabio pobjedonosni pogodak. Rakitić je igrao od prve minute, a već u 21. minuti pokazao je da mu je tamo i mjesto zabivši krasan gol glavom.

Arda Turan uputio je odličan centaršut u šesnaesterac, a Rakitić je naletio glavom i pospremio loptu u mrežu za 1:0. Barcelona je bila oprezna do kraja susreta pa se rezultat nije mijenjao, ali mogao se itekako promijeniti da je sudac dosudio jedanaesterac za Bilbao. Naime, baš je Ivan Rakitić u jednom duelu rušio napadača Ikera Muniaina u kaznenom prostoru, ali sudac je odlučio stati na Ivanovu stranu.

“Prema mom mišljenju nije bilo penala. Zatvorio sam ga, on se bacio i pokušao isforsirati jedanaesterac, ali za mene ga nije bilo. Odigrali smo dobro i zaslužili pobjedu”, kazao je Rakitić nakon utakmice.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.