Screenshot

Radili kolci, šake i baklje: Procurila snimka tučnjave BBB-a i Juventusovih Ultrasa u Zagrebu (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

Sukobili su se Dinamovi i Juventusovi navijači, a troje sudionika iz okršaja je izašlo s ozljedama.

Uvertira u utakmicu Lige prvaka između Dinama i Juventusa na Maksimiru, bila je tučnjava na Borongaju. Sukobili su se Dinamovi i Juventusovi navijači, a troje sudionika iz okršaja je izašlo s ozljedama.

“Policijski službenici su tijekom osiguranja uporabili sredstva prisile prema tri osobe te prema dvije skupine navijača (tjelesna snaga, palica i raspršivač s nadražujućom tvari). Zabilježili smo oštećenje jednog službenog vozila, a tijekom sukoba navijača ozlijeđene su tri osobe”, objavila je zagrebačka policija u priopćenju.

Neslužbeno se doznaje kako su BBB-ovci inicirali napad na Ultrase, ali interventna policija brzo je djelovala pa se gomila razbježala. Inače incident je nastao i nakon utakmice kada su se susrele dvije podjeljene frakcije BBB-a na sjeveru, što je rezultiralo dodatnim privođenjem 22 navijača.

Snimku okrašaja s Borongaja pogledajte u nastavku.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.