Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

PUŠNIKU SAMOPOUZDANJE NAGLO SPLASNULO: ‘Igrali smo slabo, neki su se uplašili’

Autor: A.K.K./B.H.

Rumunjska momčad još je jednom poljuljala samopouzdanje Pušniku i njegovim momcima.

Hajduk je teškom mukom svladao, ne baš tako slabašni kao što se pričalo, Iasi. Rumunji su u ove dvije utakmice pokazali kako Hajduk ima podosta slabosti te kako je novi trener Marijan Pušnik pred sebe stavio ozbiljan projekt, naravno, ako planira napasti Euro ligu i prvo mjesto HNL-a.

Rumunjska momčad još je jednom poljuljala samopouzdanje Pušniku i njegovim momcima, a trener se napokon i pomirio s tim da je momčad još u, slabašnoj, odnosno, nezreloj fazi.

“Zahvaliti moram navijačima koji su nas digli od 75. minute kada samo loše igrali. Njima puno hvala, mi smo igrali slabo, to se mora priznati. Neki momci su se uplašili, ali prolaz je najbitniji. Mi moramo puno raditi, to se dobro vidi. Neki igrači su tek došli, neki hoće otići, treba sve to posložiti, nadam se da ćemo korak po korak ići prema naprijed. Nikad ne mislim da trener izmjenama presudi utakmicu, iako smo puno griješili to je njihova pobjeda, a ne moja. Ohandza je dao gol, mogao je bilo tko drugi. Imali smo i ozlijeđenih igrača, sve skupa je dobro završilo”, kazao je nakon utakmice trener Hajduka, Pušnik.

Utakmicu je kratko komentirao i kapetan Nikola Vlašić.

“Utakmica je bila teška, pogotovo drugo poluvrijeme. Mi smo se malo povukli, Rumunji su napadali, grčevito smo se branili. Nismo se prepali. Nesvjesno smo se povukli i u tome je bio problem”, komentirao je kapetan.

Autor: A.K.K./B.H.

ZADNJE VIJESTI