Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Pušnik uoči derbija: ‘Znam kako Petev razmišlja, mislim da se neće biti puno promjena u sustavu i igri’

Autor: Bruno Herljević

Pušnik tvrdi kako je to važna utakmica, no nije i najvažnija jer do kraja sezone ostalo je još puno i svašta se može promijeniti, ali Dinamo je u problemima i sve je moguće...

Trener Hajduka Marijan Pušnik obratio se javnosti uoči velikog nedjeljnog derbija s Dinamom na Maksimiru. Utakmica je na rasporedu u 17 sati, a očekuje se velik odaziv navijača. Pušnik tvrdi kako je to važna utakmica, ali nije najvažnija jer do kraja sezone ostalo je još puno i svašta se može promijeniti.

“Igračima sam rekao da kakav god rezultat bio, u ponedjeljak će isti igrači i trener biti tu. Utakmica jest važna, ali nije životna. Tek je jedanaesto kolo prvenstva. Nismo ni prvu utakmicu u prvom poluvremenu igrali loše, bili smo ravnopravni. Sada smo malo uigraniji, fizički spremniji, ali daleko je to još od onoga što očekujem od Hajduka”, kazao je Pušnik.

Pušnik tvrdi kako poznaje Petevovu igru. “Bezjak je moj igrač iz Dravograda, bio je u Rijeci, igrao je i kod Peteva u Ludogorecu. Znam kako Petev igra. Ali, jedno je kako će on igrati za par mjeseci, a nešto drugo koliko će on toga uspjeti napraviti u dva, tri treninga. Mislim da neće biti puno promjena u njihovoj igri, a sustav će biti sličan onome otprije. Soudani i Fernandes su najopasniji, s krila ulaze unutra, a bekovi Pivarić i Stojanović rade pomutnju. Možda nisu u dobroj formi, ali su još uvijek najjači hrvatski tim. No to ne znači da ih ne možemo pobijediti u Maksimiru”, tvrdi trener Hajduka.

Hajduk je spreman, Pušnik ima sve najjače snage na raspolganju, a u napadu pogotovo…

“Svi osim Ercega su zdravi i spremni. Uvijek imam dvije, tri kombinacije, a imam i dvojbe u vezi, napadu, na bekovskim i stoperskim pozicijama. Na put će 19 igrača”, kaže Pušnik, prenosi Slobodna Dalmacija.

Hajduk nije osam godina slavio na Maksimiru, ali sada je Dinamo u problemima i ‘Bili’ imaju priliku.

“Trebamo poštivati povijest i Dinamo, ali brojevi su tu da se promijene. Momci su spremni, dižemo se. Opasni smo u napadu, možemo puno trčati u sredini, a ako obrana bude na nivou to je to”, završio je Pušnik.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.