Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL
Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

Pušnik i dalje puca od samopouzdanja: ‘Svjesni smo njihovih mogućnosti, ali idemo po pobjedu’

Autor:

Uoči odlaska u Ukrajinu, javnosti su se obratili trener Pušnik, lijevi bek Milić i veznjak Kožulj.

Hajduk je u srijedu ujutro krenuo na pomalo avanturistički put prema Oleksandriji gdje će u četvrtak u 18 i 30 igrati protiv istoimene momčadi igrati susret trećeg pretkola Europske lige. Uoči odlaska javnosti su se obratili trener Pušnik, lijevi bek Milić i veznjak Kožulj.

Trener Marijan Pušnik ipak je imao malo blaži nastup nego što je imao uoči Iasija. Svjestan je kvalitete protivnika, ali svejedno vjeruje u pobjedu.

“Normalno je da su očekivanja uvijek velika, a to znači postići gol i ostvariti pozitivan rezultat. Ukrajinci su puno jača momčad od Iasija. Fizički su moćni, jaki. Nije to da ja pušem na hladno ili tražim neki drugi alibi, ali treba ih uzeti za ozbiljno. Vrlo su opasni iz prekida. Isto tako treba nam puno trke, borbenosti i posebno igre jedan na jedan. Trebamo igrati srcem i muški. Ja uvijek očekujem prolaz. Kakav bih ja trener bio da u takvo što ne vjerujem”, kazao je Pušnik.

Hajdukov lijevi bočni Hrvoje Milić rekao je kako očekuje napadačku igru u prvoj utakmici. “Sigurno nas čeka teži protivnik, dobro smo analizirali Oleksandriju, daleko su moćniji od Iasija. Kao što je trener puno puta kazao: Hajduk želi i treba igrati napadački, tako i u Ukrajinu idemo na pobjedu”, veli Milić.

Zvonimir Kožulj okupljenim novinarima je kazao: “Očekuje nas zahtjevna utakmica. Oleksandrija će imati poseban motiv jer imaju debi u europskim natjecanjima. Sa sigurnošću mogu reći da su kvalitetniji od Iasija, imaju svoje nedostatke koje ćemo nastojati iskoristiti”, kaže Kožulj.

Autor:

ZADNJE VIJESTI