Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

PRVO JE PROVOCIRAO MODRIĆA, A SADA OVO: Novinar Guardiana opleo po Hrvatskoj!

Autor: Bruno Herljević

Novinar uglednog britanskog medija Guardiana, Shaun Walker, prije nekoliko dana isprovocirao je kapetana Vatrenih Luku Modrića na konferenciji za medije pitanjima o Zdravku Mamiću. Modrić mu je tada odbrusio protupitanjem, ‘Nemate ništa pametnije za pitati? Koliko ste se pripremali za ovo’, a sada je novinar ponovo udario, ali po Hrvatskoj.

Hrvatska nogometna reprezentacija otvorila je SP pobjedom protiv Nigerije 2:0, a time su zasjeli i na vrh skupine D. Engleskom novinaru nije se baš previše svidjela Hrvatska.

“Hrvatska pobijedila Nigeriju, ali nije bila pretjerano inspirirana. Hrvatska, koju mnogi vide kao potencijalno iznenađenje, pobijedila je zahvaljujući sretnom autogolu i jedanaestercu Luke Modrića. Hrvatska je skočila na vrh tablice nakon utakmice koja će se brzo zaboraviti, a u kojoj su prvi udarac u okvir iz igre uputili tek u 92. minuti. Moraju se znatno popraviti želi li ova talentirana generacija napraviti nešto na ovom Mundijalu”, piše novinar.

Ipak naveo je kako su sada šanse Hrvatske za prolazom skupine znatno veće i da imamo šansu proći u nokaut fazu na SP-u prvi put nakon 1998. godine.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.