Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Prvi čovjek Milana došao u Zagreb po Pjacu, a njegov agent u pregovorima s Borussijom!

Autor: Igor Knežević

Pjaci je navodno želja otići baš u Italiju, i to u Milan ili Juventus, s time da Milan ima nove kineske vlasnike kojima 18 milijuna eura koliko je Dinamo izvisio kao odštetu za Pjacu ne bi trebao predstavljati problem.

Iako je dobio samo minute na kapaljku na ovom EURU, i to je bilo dovoljno da Marko Pjaca privuče pozornost velikih klubova svojim sjajnim prodorima i driblinzima. U sportskim krugovima odmah se brzinom munje proširila vijest da je prvi čovjek Milana Adriano Galliani snimljen na večeri u jedom zagrebačkom restoranu u centru, a to može samo značiti jedno, dogovaranje oko transfera.

Zanimljivo, svjetski poznati talijanski novinar koji je specijaliziran za transfere potvrdio je kako je Galliani u Zagrebu kako bi dogovorio transfer Pjace, dok je Pjacin agent otišao u Dortmund na pregovore s Borussijom! No, prema zadnjim informacijama Borussija bi trebala biti plan B za našeg mladog igrača, ako se izjalove dogovori s Milanom. Pjaci je navodno želja otići baš u Italiju, i to u Milan ili Inter, s time da Milan ima nove kineske vlasnike kojima 18 milijuna eura koliko je Dinamo izvisio kao odštetu za Pjacu ne bi trebao predstavljati problem. A i Interu nikad nije nedostajalo novca…

Talijanski mediji s velikim zanimanjem prate što se događa u Zagrebu, a osime Pjace, talijanski klubovi i dalje su odlučni u dovođenju još dvojice Dinamovih mladaca, Ante Ćorića i Marka Roga.

Autor: Igor Knežević

ZADNJE VIJESTI