Screenshot

PROPAST NOGOMETNE LEGENDE: Nekada je bio zvijezda Arsenala, a danas je beskućnik i alkoholičar

Autor:

Pokušavao je s liječenjem čak šest puta, ali nije uspio. "Ne želim prestati piti, obožavam alkohol", izjavio je posrnuli bivši nogometaš.

Nekada veliki igrač, zvijezda tako reći, engleske nogometne reprezentacije i Arsenala Kenny Sansom (58) danas živi kao beskućnik i alkoholičar. Sansom je u razdoblju od 1979 do 1988. godine upisao 86 nastupa za englesku nogometnu reprezentaciju i to je zapravo drugi najveći broj nastupa za reprezentaciju u povijesti što se tiče braniča. Isto tako, sakupio je više od tristo nastupa u dresu Arsenala, a nastupao je i za Newcastle, Everton, QPR, Crystal Palace i Coventry.

No, život mu nije bio tako blistav kao što mu je karijera bila. Nakon završetka nogometne karijere, Sansom se odao porocima i to onim najgorima, alkoholu i kocki. “Postao sam olupina od čovjeka”, izjavio je u razgovoru za britanski tabloid The Sun, Kenny Sansom.

Sansom je danas beskućnik, živi na ulici i spava po parkovima, posjeduje tek mobitel na bonove, pokaz i dvadeset funti. Ono što najviše žalosti jest činjenica da svakoga dana uspije skupiti novca za alkohol, štoviše, priznao je kako popije i do sedam butelja vina.

“Pijem koliko si mogu priuštiti, ja sam jednostavno propalica. Iz Arsenala mi stalno pokušavaju pomoći, ali sam sam sebi najveći neprijatelj”, iskreno je kazao Sansom.

Pokušavao je s liječenjem čak šest puta, ali nije uspio. “Ne želim prestati piti, obožavam alkohol”, izjavio je posrnuli bivši nogometaš. Arsenal se ponovo javio nakon što je intervju sa Sansomom izašao i ponudio pomoć, a isto su napravili i iz Udruge profesionalnih nogometaša.

Autor: