Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Prođe li Dinamo u ‘play-off’ kao nenositelj, čekaju ga neugodni protivnici…

Autor:

Bilo bi opasno predviđati prolaz Dinamu, ali nije na odmet pogledati na koga bi sve mogao Dinamo u 'play-offu'.

Premda je preostala utakmica u Tbilisiju, koja bi itekako mogla biti neugodna, Dinamo je s konkretnim rezultatom od 2:0 ipak u dobroj prednosti pred gruzijskim imenjakom. Stoga bi se već sada dalo razmišljati o sljedećem protivniku Modrih.

Bilo bi opasno predviđati prolaz Dinamu, ali svakako nije na odmet pogledati tko bi sve mogao dočekati Kranjčara i njegove igrače u ‘play-offu’ Lige prvaka.

Ždrijeb je na rasporedu tek 5. kolovoza, a u loncu će se nači deset momčadi koje će biti podijeljene na pet nositelja i pet nenositelja. Dinamu su nažalost male šanse da završi u onoj skupini nositelja u kojoj su, uz puno sreće, završili prošle sezone. U nositeljskoj skupini trenutno su APOEL, RB Salzburg, Celtic, Viktorija Plzen i Olympiacos.

Dinamo je pak u skupini nenositelja tek na trećem mjestu po koeficijentu i teško je očekivati da će se i ove godine probiti među nositelje jer bi najmanje tri nositelja trebala ispatsti iz trećeg pretkola da bi Dinamo prešao u viši rang. Uz Dinamo među nenositeljima su trenutno BATE, Legia, Ludogorec i Kopenhagen.

Nositelji i nenositelji Play-offa Lige prvaka

Nositelji (koeficijent): Olympiakos (70.940), Viktoria Plzen (44.585), Red Bull Salzburg (42.520), Celtic (40.460), APOEL (35.935)

Nenositelji (koeficijent): BATE (34.000), Legia (28.000), Dinamo (25.775), Ludogorec (25.625), Kopenhagen (24.720)

Autor:

ZADNJE VIJESTI