FACEBOOK: MARIO BALOTELLI

Problematični Mario Balotelli nakon dvadesetak odbijenica našao novi klub!

Autor: Bruno Herljević

Pokušavao je Balotelli dogovoriti suradnju s brojnim klubovima pa čak i onima slabije rangiranima, najbliže je bio Palermu, ali dogovor je propao, no, na kraju je ipak stigla spasonosna ponuda iz Francuske,

Talijanski nogometaš ganskih korijena, Mario Balotelli, konačno je pronašao novi klub. Nakon što ga je u posljednjih nekoliko tjedana odbilo dvadesetak klubova, ‘Super Mario’ bi trebao preseliti u Francusku. Balotelli je cijelo ljeto tražio novog poslodavca nakon što ga se menadžer Liverpoola, Jurgen Klopp, odrekao i poslao ga da trenira s mlađim uzrastima. Pokušavao je Balotelli dogovoriti suradnju s brojnim klubovima pa čak i onima slabije rangiranima. Najbliže je bio Palermu, ali dogovor je propao. No, na kraju je ipak stigla spasonosna ponuda iz Francuske, naime, Nica je pristala ponuditi suradnju problematičnom nogometašu i time mu oživjeti karijeru.

Francuski prvoligaš zapravo bi mogao biti dobra opcija jer su nedavno rehabilitirali još jednom ‘zločestog’ dečka, Hatema Ben Harfu. Nekada jedan od najvećih talenata francuskog nogometa koji je u Lyonu žario i palio s Benzemom, imao je turbulentnu karijeru u Marseilleu, potom u Newcastleu i Hullu, da bi se na kraju preporodio u Nici i završio ovoga ljeta u PSG-u. Ben Arfa je u brojnim utakmicama pokazivao svoje zavidne sposobnosti, ali one nisu pratile ponašanje izvan terena i neprofesionalnost koju je pokazivao prema poslodavcima.

Ipak, u siječnju 2015. potpisao je za Nicu gdje se na koncu i ‘opmaetio’, da bi na koncu zbog sjajnih igara završio u aktualnom prvaku Francuske. Hoće li se isto dogoditi i s Balotellijem teško je reći jer je on puno teži slučaj od Ben Arfe. Mario već dugo nije iskusio kontinuitet igranja, nije u formi, a nije ni trenirao na visokoj razini. Kako dolazi posljednjeg dana prijelaznog roka, vjerojatno će mu trebati dosta da se uklopi u novu momčad, a tko zna, možda opet proradi njegov instinkt i krene odmah zabijati.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.