Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Prije mjesec dana bio je prvi vratar Dinama, napravio je scenu, pa nestao: Gdje je danas Antonijo Ježina? (FOTO)

Autor:

Ježina se busao u prsa i govorio kako je sada napokon on došao na red i kako će učiniti sve da ostane na vratima Dinama, ali stvari su se brzo okrenule...

S velikom dozom skeptičnosti gledali su navijači Kranjčara kada je na vrata Dinama instalirao do sada pričuvnog vratara, Antonija Ježinu. Vratar je u cijeloj prošloj sezoni skupio tek oko tisuću minuta u svim natjecanjima, ali Kranjčar mu je bez razmišljanja dao priliku ispred dvije mlade vratarske zvijezde Šempera i Livakovića i do sada standarndnog Eduarda koji je na izlaznim vratima.

Ježina se busao u prsa i govorio kako je sada napokon on došao na red i kako će učiniti sve da ostane na vratima Dinama. Branio je prosječno, možda čak i ispodprosječno u te prve tri utakmice. Nešto je skinuo, nešto primio, a teško je bilo ocijeniti je li on pravi izbor jer nakon tako dugog vremena provedenog na klupi, vrataru treba desetak utakmica da uhvati dobru formu. No, Ježina si je sam zapečatio sudbinu nakon jedne prepirke s kapetanom Antolićem. Kranjčar kao da je čekao na kiks vratara koji je polako počeo hvatati formu pa ga je ekspresno odstranio iz prve momčadi i poslao u drugu momčad.

Bilo je to prije nekoliko tjedana, a od Ježine do sada ni traga ni glasa. Iskusni vratar do sada je branio boje Zadra, Istre i Dinama, a sada je odlučio napraviti iskorak i otisnuti se u inozemstvo. Preciznije, Ježina je potpisao za belgijskog drugoligaša, Royal Antwerpen.

Ježina vrijedi oko pola milijuna eura, ali za sada nije poznato koliko je belgijski klub platio Dinamu za njegove usluge. Ježina se preko svoje Facebook stranice oprostio od Dinama i poželio im sreću u Ligi prvaka.

“Veliko mi je zadovoljstvo i iznimna čast što sam od danas postao član FC Royal Antwerp! Ponosan sam na sve što sam postigao u Dinamu, na veličanstvene godine i trofeje u kojima sam sudjelovao, ali stiglo je vrijeme da se rastanemo. Svojim bivšim suigračima želim sreću u play offu Lige prvaka protiv Salzburga” poručio je Ježina.

Autor: