Pravi sportski trenutak nakon El Clasica: Modrić, Rakitić i Kovačić pokazali cijelom svijetu što je bit nogometa

Autor: Bruno Herljević

Nakon utakmice Rakitić je pričekao Luku Modrića i Matea Kovačića kako bi ih zamolio da mu daju dresove, što su oni istog trena i napravili, a potom su se srdačno izgrlili pred očima suigrača obaju momčadi.

Hrvatski nogometni reprezentativci Luka Modrić, Ivan Rakitić i Mateo Kovačić pokazali su cijelom svijetu što je zapravo bit nogometa. Nakon što je El Clasico završio podjelom bodova, pravednom podjelom jer je gol Barcelone postignut iz zaleđa, a kazna je stigla u posljednjim sekundama kada je Modrić asistirao Ramosu za izjednačenje, trojica hrvatskih reprezentativaca susrela su se u tunelu uoči izlaska s Camp Noua.

Nakon utakmice Rakitić je pričekao Luku Modrića i Matea Kovačića kako bi ih zamolio da mu daju dresove, što su oni istog trena i napravili, a potom su se srdačno izgrlili pred očima suigrača obaju momčadi. Potom su se razišli svatko u svoju svlačionicu. Spomenimo i kako su prilikom minute šutnje za tragično stradale nogometaše Chepecoensea, Modrić i Rakitić stajali zagrljeni.

Prizori su to koje je inače teško zamisliti kod najvećih i najljućih rivala, ali hrvatski nogometaši pokazali su što je prava bit nogometa. Pored silnog rivalstva pa nekada i mržnje, Hrvati su pokazali kako je prijateljstvo, poštovanje i zdrav sportski odnos, ipak iznad svega.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.