PRANJIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU OPRAO ČAČIĆA: Ako je njemu ovo uspjeh, on je trener za male stvari!

Autor: I.K.

Pranjić koji je poznat kao čovjek bez dlake na jeziku nije mogao prešutjeti izjave Čačića u posljednje vrijeme, u kojoj se stvara klima da je Hrvatska na ovom Euru ostvarila uspjeh.

Nekoć lijevi bek hrvatske reprezentacije Danijel Pranjić nije bio u konkurenciji izbornika Ante Čačića za ovaj Euro. Pranjić je tako nakon 12 godina provedenih u reprezentaciji otpisan s Čačićeve liste, no kako je kazao u intervjuu za Sportske novosti, to mu nije zamjerio.

“Ja sam svoje odradio kako sam trebao, igrao sam sve utakmice standardno, što je on tražio kao uvjet da se bude u reprezentaciji. Bio sam u nacionalnoj vrsti cijele kvalifikacije, ali Bože moj, to je nogomet, izbornik me vjerojatno nije vidio u svojim zamislima. Mislio je da ne mogu pomoći, to je OK”, rekao je Pranjić.

No, Pranjić koji je poznat kao čovjek bez dlake na jeziku nije mogao prešutjeti izjave Čačića u posljednje vrijeme, u kojoj se stvara klima da je Hrvatska na ovom Euru ostvarila uspjeh.

“Šteta što nismo napravili bolji rezultat, imali smo praktično otvoren put do finala, kad sad pogledamo. Ali na kraju taj Ferrari treba znati voziti. Nije to za svakoga… Igrali smo najbolji nogomet na Euru i morali smo ići puno dalje. Kad sve sagledaš, ako je to izborniku uspjeh, onda je trener za male stvari”, dodao je.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.