POTRES U SRPSKOJ REPREZENTACIJI! Uspješno se plasirali na SP, a sada tjeraju ‘čudotvorca’

Autor: Bruno Herljević

Izbornik Srbije, Slavoljub Muslin, mogao bi ostati bez posla, iako je osigurao plasman na Svjetsko u Rusiji

Nogometna reprezentacija Srbije osigurala je plasman na Svjetsko nogometno prvenstvo prvim mjestom u skupini, no čini se da ih tamo neće voditi čovjek koji je nakon dugo godina stagnacije probudio i ustrojio.

Izbornik Srbije, Slavoljub Muslin, mogao bi ostati bez posla, iako je osigurao plasman na Svjetsko u Rusiji, tako barem tvrdi Kurir. Srpski medij piše kako vodstvo tamošnjeg Saveza na čelu sa Slaviškom Kokezom razmišlja o promjenama izborničkoj poziciji.

Razlog je neuvjerljivo izdanje protiv Austrije u Beču kada su Orlovi poraženi s 3:2 i ne baš blistavo protiv Gruzije u zadnjem kolu kada je Srbija pobijedila s 1:0.

Isti medij tvrdi kako je smjena već spremna i kako bi Muslina trebao zamijeniti Dragan Stojković Piksi koji trenutno obavlja dužnost trenera kinskog kluba Guangzhou R&F, a tamo zarađuje oko pet milijuna eura po sezoni.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.