HINA/EPA/Ballesteros

POTRES U BARCELONI! SAZVANA IZVANREDNA ‘PRESSICA’ ZA PETAK!

Autor: Bruno Herljević

Iznenađujuća vijest stiže iz Barcelone. Naime, za petak je sazvana izvanredna medijska konferencija na kojoj će legenda Barcelone, Andres Iniesta (33) obznaniti konačnu odluku o nastavku karijere.

Vijest je to dana u katalonskoj prijestolnici, ali svakako i velika vijest za cijelu nogometnu Europu jer je riječ o rekorderu koji je cijelu karijeru proveo u crveno-plavom dresu, odnosno igraču koji je osam puta osvajao naslov Primere, šest puta Kup kralja, sedam puta Superkup, tri puta europski Superkup, tri Svjetska klupska i na koncu četiri Lige prvaka.

Riječ je i reprezentativcu Španjolske koji se okrunio s dva Europska prvenstva i jednim Svjetskim. Kada se svi trofej pobroje Iniesta ih u vitrini ima 34, najviše od svih Španjolaca.

Nagađa se kako Iniesta neće u mirovinu već će karijeru okončati u Kini. No, o tome će se više znati nakon ‘pressice’ u petak.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.