Photo: Igor Kralj/PIXSELL

POTRES NA RUJEVICI, SAZVANA IZVANREDNA PRESSICA: Mišković odlazi iz Rijeke i hrvatskog nogometa?!

Autor: Bruno Herljević

Vrlo je neizvjesna budućnost Damira Miškovića, aktualnog predsjednika Rijeke u tom klubu

Turbulentno je ovih dana u Rijeci. Aktualni prvak Hrvatske u četvrtak dočekuje talijanskog velikana Milan u sklopu posljednjeg kola grupne faze Europske lige, a dočekuje ih bez šansi za prolazak u nokaut fazu. No, taj spektakl na Rujevici mogao bi zasjeniti događaj najavljen za utorak.

Naime, vrlo je neizvjesna budućnost Damira Miškovića, aktualnog predsjednika Rijeke u tom klubu. Mišković je najavio izvanrednu medijsku konferenciju na kojoj će se obratiti javnosti o stanju u klubu, izborima u HNS-u i svojim osobnim stavovima.

Za vjerovati je kako je okidač za ovu izvanrednu konferenciju bila poruka Armade koja mu je okrenula leđa nakon što je u javnost procurila fotografija njega i Mamića kako večeraju u jeku kampanje za predsjednika HNS-a. Nagađa se kako bi Mišković mogao odstupiti od svih funkcija u nogometu, ne samo u Savezu već i u klubu koji je planirao uskoro otkupiti od Gabrielea Volpija.

Situaciju s Miškovićem komentirao je i Kek. “Bojim se da će u svemu tome najviše izgubiti klub Rijeka. To je moj jedini komentar. Rijeka nije samo klub, nego religija ove regije, i u ovom cirkusu najviše će izgubiti, a to nije zaslužila”, rekao je Kek za Radio Rijeku.

Mišković je vrlo važna karika pri izborima u HNS-u, iza sebe ima tri središta, Primorsko-goransku, Istarsku i Ličko-senjsku županiju i vrlo je važno na čiju će stranu stati. Sastančio je s Mamićem, a njegovi ljudi su razgovarali i sa Šimićem i poznato je kako želi promjene.

Možda je poruka, “Naša tolerancija ima granicu, došao si pred zadnju stanicu! Odjebi mafiju”, koju su mu napisali armadaši bila okidač, možda je Mišković odlučio javno obznaniti koga podržava, a možda mu je dosta hrvatskog nogometa, Mamića, uvreda s tribina, lobiranja za potpise i cijele te nezdrave i negativne atmosfere…

(FOTO) OVO JE ZABRANJENI TRANSPARENT ARMADE: Riječi navijači imaju jaku poruku za Miškovića!




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.