Photo: Igor Kralj/PIXSELL

POTRES NA MAKSIMIRU – DINAMO OSTAJE BEZ PONAJBOLJEG IGRAČA: Prva ponuda je odbijena, a sada se čeka ‘nemoralna’!

Autor: Bruno Herljević

O tome bi li Dinamo prodavao svojeg velikog talenta i uzdnicu, nema puno pogovora, odgovor je afirmativan.

Pojedini talijanski mediji, a na koncu i Sportske novosti, tvrde kako je ponajbolji igrač Dinama, Filip Benković na meti talijanskog velikana Intera. Naime, u Dinamo je navodno stigla ponuda od 15 milijuna eura, koju je klub, isto tako navodno, odbio.

Benković se konačno vratio na terene nakon dugotrajnog izbivanja zbog ozljede Ahilove tetive, a Sportske tvrde kako je isti izvor lani najavio transfere Pjace i Roga, pa su se oni na kraju ipak izvršili.

No, pozabavimo se tvrdnjom da bi popularni “Big Ben” doista mogao završiti u Interu. Talijanski velikan već dugo ima dobre trgovačke odnose s Dinamom, odnosno, do sada su bili voljni platiti Dinamu tražene odštete, ali ovoga puta 15 milijuna eura očito nije bilo dovoljno.

O tome bi li Dinamo prodavao svojeg velikog talenta i uzdnicu, nema puno pogovora, odgovor je afirmativan. No, za Benkovića će vjerojatno kao i za Pjacu, čekati “nemoralnu” ponudu, a ona će morati ići preko 20 milijuna eura.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.