Screenshot

Potez kojem se smije cijeli svijet: Legendarni Dirk Nowitzki rugao se napadaču Juventusa (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

Nowitzki je odlučio izvesti jedanaesterac u stilu Simonea Zaze, jednog od tragičara Italije na Euru u Francuskoj.

U utakmici koja je odigrana u čast Michaelu Schumacheru sudjelovale su brojne svjetski poznate zvijezde poput Dirka Nowitzkog, Sebastiana Vettela, Miroslava Klosea, Lukasa Podolskog, Mike Hakkinena, Fernanda Alonsa, Felipea Masse, Stefana Kretzschmara. Utakmica se igrala u Mainzu, na stadionu se okupilo oko 25 tisuća gledatelja, a sav prihod doniran je udruzi koja se brine o siromašnoj djeci.

No, jedan potez s te utakmice nasmijao je cijeli svijet. Legendarni košarkaš Dirk Nowitzki odučio je ismijati Simonea Zazu i njegovo komično izvođenje jedanaesterca. Podsjetimo, Zaza je na nedavno završenom Euru bio jedan od tragičara u vjerojatno najgorem raspucavanju jedanaesteraca u povijesti, onom kada je Italija ispala od Njemačke. Suigrač Mandžukića i Pjace otplesao je prilikom izvođenja penala neobičan ples, a onda poslao loptu na tribine. Slično, samo znatno komičnije, napravio je i Nowitzki na humanitarnoj utakmici.

A evo kako je izgledao originalni ‘ples’ Simonea Zaze.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.