FACEBOOK: INTERNAZIONALE

Pomirio se s trenerom: Brozović se vraća u momčad, ali prvo mora Franku de Boeru ispuniti jednu želju

Autor: Bruno Herljević

Na koncu se de Boer malo smekšao i odlučio Marcelu pružiti još jednu priliku i to u sljedećem kolu protiv Cagliarija, ali prije toga Brozović mu mora ispuniti jednu želju.

U posljednje dvije utakmice u dresu reprezentacije, Marcelo Brozović pokazao je koliko vrijedi, upisao je dvije krasne asistencije i dominirao u obje utakmice (Kosovo, Finska) desnom stranom. Jasno je kako je Brozović u odličnoj formi, a to je konačno uvidio i trener Intera Frank de Boer. Otkako je sjeo na klupu Intera, nizozemski strateg ratuje s Brozovićem, ali sada je Interu polako voda došla do grla i treba im svaki igrač u formi.

Na koncu se de Boer malo smekšao i odlučio Marcelu pružiti još jednu priliku i to u sljedećem kolu protiv Cagliarija, ali prije toga Brozović mu mora ispuniti jednu želju. “Ne znam još tko će igrati protiv Cagliarija. Brozović je za nas važan igrač i možda ću ga ubaciti na teren u nedjelju, kao i u nekoj drugoj utakmici. No, mora mi u svakom trenutku pokazati želju za igrom”, odlučno tvrdi trener Intera.

Tako bi već u nedjelju mogli na terenu vidjeti Brozovića koji je svoju posljednju utakmicu za Nerazzurre odigrao prije skoro mjesec dana, naravno, ako Brozović pokaže dovoljno želje za igrom.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.