Facebook: KAA Gent (Official)/Photo: JASPER JACOBS

Pola Engleske hvata Lovru Kalinića: Hrvatski vratar oduševio protiv Tottenhama, ali cijena mu više nije tako niska

Autor: Bruno Herljević

Britanski The Sun piše kako su brojni premierligaši poslali svoje skaute prošlog četvrtka na Wembley kako bi promatrali Kalinića na djelu u utakmici protiv Tottenhama.

Odlična partije hrvatskog vratara, Lovre Kalinića, u belgijskom Gentu nisu prošle nezapaženo. Britanski The Sun piše kako su brojni premierligaši poslali svoje skaute prošlog četvrtka na Wembley kako bi promatrali Kalinića na djelu u utakmici protiv Tottenhama. Imali su što i zabilježiti, Kalinić je briljirao u susretu i Gent je zahvaljujući njegovim obranama prošao dalje u osminu finala Europske lige.

Engleski tablod tvrdi kako su Kalinića promatrali predstavnici Evertona, Southamptona i West Hama. Kalinić se i ranije povezivao s Premiershipom, odnosno, s Aston Villom u siječnju 2016. godine, ali problemi s radnom dozvolom uništili su mu transfer.

Bivši vratar Hajduka zapeo je za oko Slavenu Biliću koji možda najbolje zna kakve su njegove mogućnosti, a Čekičarima ionako nedostaje kvalitetan vratar. Niti Randolph niti Adrian nisu se baš iskazali na vratima West Hama, pa bi im Kalinić dobro došao.

U Evertonu za prvog vratara konkuriraju Marteen Stekelenburg i Joel Robles, a u Southamptonu je to Fraser Forster.

No, Kalinić ovoga puta neće biti baš tako jeftin kao što je bio kod transfera iz Hajduka u Gent, britanski medij tvrdi kako će Belgijanci za njega tražiti gotovo 12 milijuna eura. Za Engleze je to ‘kikiriki’, ali za belgijski klub to bi bio najveći transfer u povijesti.


All Goals & highlights – Tottenham Hotspur 2… by Live1Goals




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.