Pogledajte sramotnu sudačku pogrešku o kojoj se govori i dan kasnije: Je li moguće da sudac ovo nije vidio!? (VIDEO)

Autor:

Glavni sudac očito nije dobro vidio, iako se na snimci vidi kako pogledom prati loptu, a nije vidio ni pomoćni sudac koji je stajao baš s lijeve strane gola na kojih 15 metara i također je gledao u loptu.

Kao što smo ranije pisali, sudac Tino Krečak gadno je oštetio NK Sesvete ne priznavši im regularan gol iz jedanaesterca i to zbog šuplje mreže. Derbi drugog kola između Dugopolja i Sesveta obilježio je nevjerojatan događaj iz 70. minute.

Sudac iz Velike Gorice, Tino Krečak, nije dosudio gol iz jedanaesterca igraču Sesveta Anti Aralici prilikom rezultata 2:1 za Dugopolje. Ofenzivac Sesveta namjestio je loptu na bijelu točku i hladnokrvno poslao loptu u lijevu stranu vratara Picka, ali lopta se nije zaustavila u mreži već je prošla kroz rupu i udarila u zid iza gola.

Glavni sudac očito nije dobro vidio, iako se na snimci vidi kako pogledom prati loptu, a nije vidio ni pomoćni sudac koji je stajao baš s lijeve strane gola na kojih 15 metara i također je gledao u loptu. Glavnom sucu Krečaku baš nitko nije signalizirao da je pogodak regularan, a nije mu sumnjivo bilo ni to što se digla ogromna pobuna među igračima. Pokazivali su mu pukotinu u mreži, ali Krečak nije mijenjao odluku.

Na koncu su Sesvećani ipak izjednačili, ali ostat će im gorak okus u ustima nakon ovog…

Autor:

ZADNJE VIJESTI