Screenshot

Pogledajte ludilo u Dinamovoj svlačionici nakon prolaska u Ligu prvaka (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

U svlačionici nakon utakmice nastalo je sveopće ludilo, igrači su poveli navijačku pjesmu, a pridružio se i Cico Kranjčar.

Dinamo je, nakon što su već svi odustali od prolaza u Ligu prvaka, kreirao veliki preokret i slomio Salzburg u uzvratnoj utakmici play-offa. Nakon utakmice Dinamovci nisu mogli sakriti oduševljenje.

“Jako smo sretni, borili smo se do zadnje minute i drago nam je da nam se to vratilo. Naravno da nam ovo neopisivo znači. Nismo dobro počeli, ali u drugom smo dijelu ispravili sve. Podjednake smo ekipe, sitnice su odlučivale i presretni smo što smo izborili mjesto u najljepšem natjecanju”, rekao je Marko Rog.

“Počeli smo loše, ali na kraju je rezultat super. Odlučili smo igrati naš nogomet, nismo se bojali, stvarno je rezultat fantastičan. U gostima dobiješ 2:1, prezadovoljan sam. Vjerovali smo do kraja i to je nogomet, ne znaš što će biti. Znamo našu kvalitetu, nagradio nas je Bog s dva gola kad smo počeli igrati svoj nogomet. Hvala navijačima koji su bili na cijelom stadionu, hvala im svima na podršci, neopsivio nam je to značilo”, poručio je Ante Ćorić.

Dečki su bili pristojni i sačekali dolazak u svlačionicu, a tamo je nastalo sveopće ludilo. Dinamovci su se svukli do pasa, Pivarić se popeo na stol i počelo je, ‘Volim te Dinamooo’, a pridružio im se i trener Cico Kranjčar.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.