Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Pivarić odgovorio na nove Jeličićeve kritike: Komentirao tvrdnju da ‘nije dovoljno dobar za reprezentaciju’

Autor: Bruno Herljević

Uoči utakmice stručni komentator i nogometni analitičar HRT-a i bivši nogometaš, Joško Jeličić, ispričao se Josipu što mu je dao nadimak Plivarić, ali nije se mogao suzdržati pa mu je opet uputio 'otrovnu strelicu'.

Hrvatska je slavila s 1:0 protiv Ukrajine u petom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a cijeli susret odradio je i često osporavani, Josip Pivarić. Može se reći kako je odradio susret korektno, istina, Jarmolenko ga je uništavao u nekim situacijama, ali valja naglasiti kako je Pivarić odradio odličan ofenzivni posao. Nekoliko puta je uputio izvrsne centaršuteve, ali ukrajinska obrana je tu odradila dobar posao.

Pivarić je zadovoljan ostvarenim. “Ma svi smo sretni i zadovoljni, iako nismo odigrali onako kako znamo. U prvom dijelu bilo je dobro, ali mogli smo zabiti još koji gol. Najvažnije je da smo mi uzeli ta tri boda”, kazao je Pivarić.

Kao i mnogi drugi, Josip je zahvalio navijačima. “Nisam baš u prilici igrati pred punim Maksimirom, zato hvala navijačima na odličnom navijanju i nadam se da smo im se odužili”, kaže Josip.

Uoči utakmice stručni komentator i nogometni analitičar HRT-a i bivši nogometaš, Joško Jeličić, ispričao se Josipu što mu je dao nadimak Plivarić, ali nije se mogao suzdržati pa mu je opet uputio ‘otrovnu strelicu’. Jeličić je kazao kako Pivarić i dalje ‘nije dovoljno dobar za reprezentaciju’.

Pivarić mu je samo kratko i sarkastično odgovorio… “Dobro je. Čestitam mu”, kazao je bek Dinama i reprezentacije.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.