Pixsell Photo: Goran Stanzl/Borna Filic

Pivarić konačno odgovorio Jošku Jeličiću: Evo što dokapetan Dinama misli o pogrdnom nadimku ‘Plivarić’

Autor:

Jeličić je Pivarića zbog nekoliko obrambenih pogrešaka preimenovao u 'Plivarića' i to traje već neko vrijeme, a bivši igrač Dinama i Hajduka ne odustaje od pogrdnog nadimka.

Lijevi bek Dinama i hrvatske nogometne reprezentacije, Josip Pivarić u posljednje vrijeme je na udaru žestokih kritika. Novinari su nešto blaži prema braniču Dinama, ali stručni nogometni komentator HRT-a i bivši nogometaš, Joško Jeličić, bez imalo skrupula kritizira Pivarića i to poprilično atipičnim izričajem, reklo bi se čak i neprofesionalnim.

Jeličić je Pivarića zbog nekoliko obrambenih pogrešaka preimenovao u ‘Plivarića’ i to traje već neko vrijeme, a bivši igrač Dinama i Hajduka ne odustaje od pogrdnog nadimka. Isto tako, nakon poraza Dinama od Seville u Ligi prvaka, Jeličić je iskoristio situaciju kada je bek andalužana, Mariano, predriblao Pivarića kako bi ga ponovo kritizirao, ali u svom stilu. “Pivarić može biti sretan što mu nisu otišli križni ligamenti”, komentirao je tako situaciju u kojoj je Pivarić otišao u prazno.

Pivarić je inače pristojan i dobro odgojen mladić koji se javnosti uvijek predstavljao u takvom svijetlu, pa tako ne čudi što ga Jeličićeve provokacije nisu iznervirale, štoviše, odgovorio mu je gospodski.

“Sigurno da svi kritičari imaju pravo na mišljenje i mogu ga iznositi na bilo kakav način. Ako gospodin Jeličić svoj način smatra dobrim, ja tu ne mogu ništa napraviti i zapravo ne želim uopće ulaziti u to. On ima pravo na svoje mišljenje, ja imam svoje mišljenje, netko drugi će reći nešto treće. Ne bih se osvrtao na to na koji način i kako on razgovara, a što se tiče utakmice u Sevilli, jako dobro smo ušli u utakmicu i bilo je u redu dok nismo ostali s igračem manje. Puno bolje ekipe nego što je Dinamo u Sevilli ne bi imale šanse s čovjekom manje”, odgovorio mu je tako Pivarić.

Autor: