Petrić strijelac u pobjedi HSV-a

Autor: hina

Hrvatski napadač tim je golom anulirao vodstvo gostiju iz 31. minute kada se među strijelce upisao Mbokani.

U prvim susretima četvrtfinala nogometne Europske lige pobjede su ostvarili HSV, Benfica i Fulham, dok su Valencija i Atletico Madrid odigrali 2:2.

HSV je pobijedio Standard 2:1, a prvi pogodak za njemački sastav zabio je hrvatski reprezentativac Mladen Petrić iz jedanaesterca u 42. minuti. Petrić je tim golom anulirao vodstvo gostiju iz 31. minute kada se među strijelce upisao Mbokani. Drugi gol za HSV zabio je Ruud van Nistelrooy u 45. minuti. Petrić je na terenu proveo 72. minute kada je zamijenjen.

Fulham je pobijedio Wolfsburg 2:1, golovima u drugom poluvremenu, a strijelci su bili Zamora (58) i Duff (63). Poraz Nijemaca ublažio je Madlung u 89. minuti.

U prvom poluvremenu mreže su mirovale i na Mestalli, no, u nastavku gledatelji su vidjeli četiri gola, a utakmica između Valencije i Atletica završila je 2:2. Atletico je dva puta vodio golovima Forlana (59) i Lopeza (72), a strijelci za “Šišmiše” bili su Fernandes (67) i Villa (82).

Liverpool je u Lisabonu poveo golom Aggera u 9. minuti, međutim kola “redsa” su krenula nizbrdo kada je u 31. minuti isključen Babel. Liverpool se držao do poluvremena, no u nastavku utakmice je primio dva gola. Oba iz kaznenih udaraca i oba je zabio Cardozo, u 59. i 79. minuti.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.