Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Petev zaključio: ‘Previše smo promašivali, vidim koje su nam greške’, Pušnik zadovoljan: ‘Rezultat je pravedan’

Autor: A.K.K./B.H.

"Čestitao bih svojima na dobroj borbi, Dinamo je bio bolji u prvome dijelu, a u nastavku smo preuzeli dominaciju. Da, rezultat je pravdan. Za mene je bio dobar sportski događaj", kazao je Pušnik.

Dinamo i Hajduk odigrali su derbi bez golova na Maksimiru u sklopu 11. kola Prve HNL. Otprilike je svakoj momčadi pripala dominacija u jednom poluvremenu. Dinamo je bio bolji u prvome dijelu, dok je Hajduk malo pojačao u nastavku. Utakmicu su ponajviše obilježili navijači koji su organizirali pravu piromansku feštu i nekoliko loših odluka suca Bebeka koji je Hajduk oštetio u jednoj izglednoj prilici za gol.

Marijan Pušnik zadovoljan je rezultatom, a ostao je dosljedan tome da ne komentira suce.

“Čestitao bih svojima na dobroj borbi, Dinamo je bio bolji u prvome dijelu, a u nastavku smo preuzeli dominaciju. Da, rezultat je pravdan. Za mene je bio dobar sportski događaj. Nije bilo golova, ali je bilo puno prilika. Zaista nisam zadovoljan igrom u prvome poluvremenu. Sretan sam što smo to uspjeli promijeniti. Hajduk se diže, to se sad vidi. Ne komentiram suce, samo sam četvrtom sucu rekao da se ponašam kako mislim. To što se hvatam za glavu pripišite mom temperamentu”, komentirao je Pušnik.

Ivajlo Petev tvrdi kako je uvidio gdje su greške kod njegove momčadi.

“Bio je to pravi derbi. U prvome poluvremenu smo bili kompaktni, ali smo previše promašili. Prije utakmice sam govorio da se utakmica može dobiti i u prvoj i u zadnjoj minuti. No, moramo očito promijeniti puno stvari, ali ova utakmica mi je dala da vidim gdje su nam greške”, kazao je Petev.

Autor:A.K.K./B.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.