Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Petev u agoniji nakon Lyona: ‘Ne znam što se događa! Ćorić zglob, Matel nos, Pavičić rame, Stojanović otpada za Osijek

Autor:

Protiv Lyona igrali su 'klinci', a nedostajalo je više od polovice standardnih igrača, a igra je izgledala pet puta bolje. Sve u svemu, Petev ima razloga biti zadovoljan igrom jer su njegovi nogometaši ostavili pristojan dojam.

Dinamo je doživio i peti poraz u skupnoj fazi Lige prvaka, za prvaka Hrvatske ponovo je bio koban francuski Lyon. Doduše, ovoga puta im nisu mrežu napunili sa sedam golova kao 2011. godine, naprotiv, Dinamo je parirao, ali na kraju je koncentracija popustila i Lacazette je uspio matirati Livakovića.

Pitat će se mnogi što bi bilo da je Dinamo igrao u najjačem sastavu, a mi ćemo postaviti filozofsko pitanje, a što je za Dinamo uopće najbolji sastav? Protiv Lyona igrali su ‘klinci’, a nedostajalo je više od polovice standardnih igrača, a igra je izgledala pet puta bolje. Sve u svemu, Petev ima razloga biti zadovoljan igrom jer su njegovi nogometaši ostavili pristojan dojam.

“Zadovoljan sam s utakmicom, ali tužan sam zbog rezultata koji nije realan. Moram reći svaka čast svojim igračima, važno je da su pokazali želju i zato sam sretan. Odigrali smo dobro taktički, imali smo nekoliko dobrih šansi, a prava je šteta što ih nismo iskoristili. Ipak, znamo svi kakav je Lyon, ali drago mi je za dečke što su dali sve od sebe”, kazao je Petev nakon utakmice.

Mnogi su se šokirali vidjevši da vezni red čine samo mladi igrači, ali Petev je bio siguran. “Tri mlada igrača iz veznog reda odigrali su dobro, nema veze koliko godina imaš, u nogometu ili možeš ili ne možeš”, komentirao je Petev.

Dinamo se tijekom utakmice mučio s ozljedama i padovima u ritmu. “Ozljede su nam pokvarile ritam, a gol je pao kada je Pavičić već rekao da ne može igrati. Tada smo pogriješili, ali moramo učiti iz pogrešaka. Gojaka sam morao staviti na bok jer nisam imao druge nakon što je izašao Ćorić. Fiolića je uhvatila neka viroza, a Gojak je i fizički malo pao, ali zadovoljan sam njegovom igrom”, požalio se Petev.

Svakako valja istaknuti Gojaka koji je iznenadio htjenjem i igrom u visokom ritmu, ta pretrčao je više od šest kilometara u prvom poluvremenu. “Ma mislim da su svi u prvom poluvremenu pretrčali više od pet kilometara. Ovako moramo izgledati i prema tom modelu moramo igrati”, odlučno će Petev.

Dinamo nakon Lyona pomalo počinje sličiti na bolnocu. “Stojanović vjerojatno neće biti spreman za Osijek, nadam se da će se Soudani oporaviti, ali Ćorićev zglob nije dobri, ne znam što se događa. Matel nos, Pavičić rame, Ćorić zglob, ne znam što je ovo”, snebivao se Petev.

Autor: