Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Petev konačno otkrio što je s Ćorićem: ‘Ante dobro trenira, možda bi mogao i zaigrati, ali…’

Autor: Bruno Herljević

Modri u posljednje četiri utakmice na domaćem terenu nisu zabili niti jedan gol, a to jednostavno mora prelomiti na Vinkovčanima.

Dinamo ima sjajnu priliku u 13. kolu vratiti malo samopouzdanja u momčad, na Maksimir dolazi Cibalija, posljednja momčad prvenstva. Bit će to sjajna prilika za neke igrače da vrate formu, napadače prvenstveno, ali za Dinamo također. Modri u posljednje četiri utakmice na domaćem terenu nisu zabili niti jedan gol, a to jednostavno mora prelomiti na Vinkovčanima.

Petev je uvjeren kako Dinamo neće imati problema s Cibalijom, ali naglašava kako lakih protivnika nema. “Nema lakih protivnika, ako ćemo igrati onako kako trebamo igrati, sve će biti lakše. Danas je Cibalija sutra netko drugi. Mi idemo po tri boda i želimo igrati dobro. Tako će biti svaki put kada igramo u prvenstvu”, kazao je Petev.

Napad još uvijek ne funkcionira i to je sada već i više nego zabrinjavajuće, a Dinamo u juniorskoj momčadi ima sjajnog Ivana Božića. “Računam na svakog igrača u momčadi pa tako i na njega, ali mi imamo Henriqueza i Hodžića koji su također mladi igrači i nadam se da će se vratiti tamo gdje su bili prije godinu dana”, veli Petev.

Nije propustio još jednom pojasniti ‘slučaj Machado’ koji je dosta glasno odjeknuo među navijačima Dinama. “Ne znam odakle ta informacija, to je nije istina. Lijepo sam objasnio nakon Seville kako su Machado i Pivarić pošteđeni zbog ozljeda. Meni je bilo važno da odradi par treninga i zato ga nisam uveo u kadar za Sevillu”, kazao je Petev.

Domagoj Antolić teže se ozlijedio na utakmici sa Sevillom, tko će sada biti kapetan? “Ma to je najmanji problem, vidjet ćemo tko će biti u prvih 11 pa ćemo odabrati”, kratko je komentirao trener.

Dinamu se u momčad vraćaju Pivarić i Machado, koji su propustili ogled Lige prvaka sa Sevillom. “Da, vraćaju se njih dvojica, jučer su trenirali. Nema nikakvih problema”, kazao je Petev.

Petev je otkrio kako je razgovarao sa svim igračima i objasnio im što traži od njih. “Razgovarao sam sa svakim igračem osobno, svi znaju da moraju dati maksimum za klub. Jasno mi je da u prvenstvu ne možeš uvijek biti sto posto motiviran, ali taj problem moramo riješiti”, naglasio je trener.




Rijeka igra protiv uvijek neugodnog Intera u 13. kolu, ali Peteva ne zanima kako će Rijeka proći. “Ne postoji momčad koja može pobjeđivati cijelo prvenstvo. Ne zanima me što će biti s Rijekom, meni je samo bitno da Dinamo igra kako ja želim. Rijeka ove sezone igra samo na jednom polju, ispali su iz Europske lige, lakše im je, a tamo igra i moj bivši igrač Bezjak, imaju oni dobru ekipu”, komentirao je Petev.

Nema ekipe koja će pobjeđivati cijelo prvenstvo. Što će biti sa Rijekom i Interom, nije toliko bitno, bitno da Dinamo igra kako ja želim. Rijeka je ove godine ispala u EL, tamo je bio moj bivši igrač Bezjak. Imaju dobru ekipu, grade stadion…

Petev je zadovoljan Ćorićevim zalaganjem, oko čega je nedavno bilo dosta polemika…




“Zadovoljan sam s njegovim radom na treningu i postoji mogućnost da će zaigrati sutra, ali postoji mogućnost i da izaberem nekog drugog. U jednoj sezoni igra se puno utakmica i svatko će dobiti svoju priliku”, kazao je Petev.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.