Perišiću prekipjelo u Interu: Ako klub ne ispuni njegove zahtjeve, odlazi u Englesku!

Autor: Bruno Herljević

Hrvatski reprezentativac nije zadovoljan smjerom u kojem ide klub i čini se kako je odlučio nakon jedne odigrane sezone napustiti Nerazzurre.

Čini se kako je Perišićeva epizoda u Interu gotova. Ako je vjerovati talijanskom Calciomercatu, koji tvrdi kako ima ekskluzivne informacije, Perišić bi na kraju sezone trebao napustiti San Siro. Isti izvor tvrdi kako je Ivan Perišić tražio od svojeg agenta da mu pronađe novi klub u koji bi prešao sljedećeg ljeta. Hrvatski reprezentativac nije zadovoljan smjerom u kojem ide klub i čini se kako je odlučio nakon jedne odigrane sezone napustiti Nerazzurre.

Razloga su navodno dva. Prvi je financijski, Perišić, iako je jedan od najboljih igrača u klubu, ne pripada rangu najplaćenijih. Ispred njega su Mauro Icardi, Kondogbija, pa čak i mladi Gabrijel Barbosa.

Drugi je razlog taj što Inter ne igra Ligu prvaka, a Perišić silno želi sudjelovati u tom elitnom europskom natjecanju. Nadao se kako će baš u ovoj sezoni Inter igrati u LP, ali kako prošle sezone podbacili, Perišić se morao zadovoljiti Europskom ligom, a ni tamo Interu baš previše ne ide. Na koncu Inter je i ove sezone loše startao i sada je na devetom mjestu s 11 bodova.

E sada, glavno je pitanje gdje će Perišić na koncu igrati. Kako piše Calciomercato, nova destinacija je Engleska. Perišić je navodno rekao agentu da su mu engleski klubovi prioritet, a za njega je velik interes još ljetos pokazao Chelsea. Inter se još uvijek nada kako će uspjeti izgladiti odnose s Perišićem, ali to znači kako će mu morati dati novi i bogatiji ugovor, a momčad će morati osigurati Ligu prvaka.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.