Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Perišić nakon sramotne utakmice protiv Estonije napao Šukera! HNS cenzurirao njegove riječi na službenim stranicama

Autor: Bruno Herljević

Za poraz od 3:0 i lošu predstavu okrivili su loš teren na A. Le Coq Areni, koji je bio posipan pijeskom i zahtjevan za igru.

Izbornik Ante Čačić i kapetan Ivan Perišić pronašli su krivca za očajan rezultat u prijateljskoj utakmici s Estonijom. Za poraz od 3:0 i lošu predstavu okrivili su loš teren na A. Le Coq Areni, koji je bio posipan pijeskom i zahtjevan za igru.

Perišić je nakon utakmice izravno prozvao predsjednika HNS-a, Davora Šukera.

“Ovo na čemu smo mi danas igrali i u kakvim smo uvjetima igrali stvarno nije za profesionalnog igrača. Nema smisla igrati ovakve utakmice. Ovom prilikom bi poručio i gospodinu Šukeru da bira bolje protivnike i bolje uvjete za igru jer ovako možemo samo izgubiti nekoga. Teren je bio užasan, kriminalan. To nam nije isprika za ovakav poraz. Iako smo imali svoje šanse nismo zabili gol. Oni su stvarno bili motivirani, ali kao što sam rekao dva dana prije doći tu i igrati na ovakvom terenu i u ovakvim uvjetima nema smisla”, izjavio je Perišić nakon utakmice.

HNS je na svojim službenim stranicama postavio malo drugačiju verziju Perišićeve izjave.

“Najteže je ovo što se dogodilo Pjaci, to nam je najveći poraz i teško nam je. Nažalost, ovi današnji uvjeti, odnosno teren, nisu za profesionalne igrače. Teren je bio užasan, makar to nije isprika za ovakav poraz. Mi smo imali svoje prilike, nismo ih iskoristili, a jako motivirani Estonci iskoristili su svoje”, prenijeli su tako Perišićeve riječi na internetskoj stranici Saveza.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.