Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Pavasović Visković odgovorio Gredelju: ‘Jedino što ja imam s njima dvojicom je sedam sudskih postupaka protiv mene’

Autor:

Gredelj je javno prozvao Pavasovića Viskovića i Marina Brbića aludirajući na to da su oni krivi za premaćivanje Brune Marića.

Bivši predsjednik Nadzornog odbora Hajduka i odvjetnik, Ljubo Pavasović Visković, odgovorio je na javne prozivke odvjetnika Brune Marića, Vladimira Gredelja. Gredelj je javno prozvao Pavasovića Viskovića i Marina Brbića aludirajući na to da su oni krivi za premaćivanje Brune Marića.

Na te poprilično ozbiljne riječi koje je uputio odvjetnik Gredelj odgovorio je Pavasović Visković, a komentirao je to da Marić okolo hoda naoružan.

“Jako me žalosti što se opet moram baviti izjavama gospodina Gredelja kojeg niti poznajem, a još manje imam bilo kakve veze s njim. Moram reći da je Općinsko državno odvjetništvo utvrdilo kako su navodi da bih ja ikome prijetio bili apsolutno neistiniti! Dakle, potpuna je laž i konstrukcija da sam je bilo kada i bilo kome iznosio bilo kakve prijetnje. Pa makar Marić sudio kako je sudio u onoj utakmici Hajduka i Dinama kad sam iziritiran njegovim poljudskim performansom vikao na njega. Uputio sam Mariću tada nekoliko psovki, ali nikad nisam prijetio nikome, pa ni njemu. Tako da ja sasvim sigurno nisam osoba zbog koje bi itko trebao nositi pištolj. Tako sam siguran da su razlozi zbog kojih gospodin Marić šeta okolo naoružan potpuno nepovezani sa mnom. A da još dodam i to, Gredeljeve navode protiv mene je odbacila i Hrvatska odvjetnička komora”, kazao je Pavasović Visković, prenosi Slobodna Dalmacija.

Pavasović Visković otkrio je kako on nema nikakve veze s dvojcem osim što su protiv njega pokrenuli nekoliko sudskih postupaka.

“Svakako treba osuditi bilo kakav fizički napad i nasilje, pa i na Bruna Marića, međutim na ovaj način javno istupati kako je to uradio Vladimir Gredelj ispod je bilo kakve razine koja bi bila primjerena nekome tko je još uvijek član Hrvatske odvjetničke komore. Jedino što imam s tom dvojicom, Marićem i Gredeljom jest da vode otprilike sedam raznoraznih postupaka protiv mene u kojima potražuju iznimno visoke svote novca na ime naknade neke nazovi štete”, rekao je Ljubo Pavasović Visković.

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.