Photo: Igor Soban/PIXSELL

Paulo Machado otkrio kome je preporučio Pjacu, a onda mu zaprijetio: ‘Ubio si nas’!

Autor: Bruno Herljević

"Prvog sam im spomenuo Pjacu i rekao sam da je fenomen i da će biti veliki igrač. S nekima je dovoljno trenirati da vidiš da nisu prevaranti, već igrači prve klase", pričao je Machado.

Nakon poraza Porta od Juventusa (2:0) u Ligi prvaka, tamošnji mediji okrenuli su i broj Paula Machada. Zašto? Pa Paulo Machado svojevremeno je bio igrač Porta, a sve do prije nešto više od pola godine igrao je s junakom Juventusa iz osmine finala Lige prvaka. Portugalci su također sve zasluge za pobjedu Juventusa pripisali bivšem Dinamovcu, Marku Pjaci.

Machado je razgovarao s portugalskim Recordom i priznao je kako je Pjacu preporučio Portu. “Otkrit ću da su me prije dvije godine ljudi iz Porta pitali imam li kojeg igrača za preporučiti. Prvog sam im spomenuo Pjacu i rekao sam da je fenomen i da će biti veliki igrač. S nekima je dovoljno trenirati da vidiš da nisu prevaranti, već igrači prve klase. Da je Porto tada znao, tko zna”, kazao je Machado.

Machado se, kaže, čuo s Pjacom nakon utakmice s Portom, a poručio mu je kratko: “Ubio si moju momčad”.

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.