Screenshot

Pašalić dobio šansu karijere: Mjesto u momčadi je upražnjeno, Conte odlučio dati priliku trojici među kojima je i Mario!

Autor: Bruno Herljević

Novost je to koja pomalo iznenađuje jer su Pašalića engleski, talijanski, španjolski i brojni drugi mediji seljakali po cijelom kontinentu, ali on za sada ipak ostaje u Chelseaju.

Povremeni hrvatski reprezentativac, Mario Pašalić, za sada ipak ostaje u Chelseaju. Naime, menadžer aktualnog prvaka Engleske, Antonio Conte, odlučio je pružiti priliku hrvatskom nogometašu na pripremnoj turneji po Aziji.

Novost je to koja pomalo iznenađuje jer su Pašalića engleski, talijanski, španjolski i brojni drugi mediji seljakali po cijelom kontinentu, ali on za sada ipak ostaje u Chelseaju. Pašalić će svoju priliku za dokazivanje imati na International Champions Cupu 22. srpnja u Pekingu protiv Arsenala, a onda i 25. i 29. srpnja u Singapuru protiv Bayerna i Intera.

Uz Pašalića će priliku dobiti i još neki igrači iz drugog plana. Conte će koristiti Lewisa Bakera, Jeremieja Bogu, Loica Remyja i Andreasa Christiansena. Od spomenutih nogometaša Baker i Boga su veznjaci, dakle konkurencija Pašaliću, a ako se netko od trojice nametne mogao bi uskočiti na mjesto Nemanje Matića koji napušta klub zajedno s Diegom Costom i nisu ni otišli na priprema.

Pašalić je u protekle tri sezone bio na posudbama u Elcheu, Monacu i Milanu, a to mu pak daje veliku prednost pred konkurencijom jer ipak igrao je u tri kluba ‘lige pet’ i stekao golemo iskustvo.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.